SPAR MANIA

Zabavna aplikacija SPAR MANIA vas popelje v zabaven 3-D svet in tako odpira novo dimenzijo spoznavanja živali.

Naj vaše sličice oživijo!
Zabavajte se ob opazovanju živali ter preučujte njihovo gibanje, obnašanje in oglašanje. Najprej nalepite določeno sličico v album, nato si naložite aplikacijo SPAR MANIA na pametni telefon ali tablico. Pomerite s kamero na pametnem telefonu ali tablici na sličico in žival bo pred vašimi očimi oživela.
S SPAR MANIA aplikacijo vstopate v 3-D svet. Z dotikom zaslona lahko živali premikate, se jim približate, opazujete podrobnosti ter slišite njihovo oglašanje.

Za uporabo aplikacije potrebujete kamero mobilne naprave (pametnega telefona ali tablice).

Želimo vam veliko zabave in ne pozabite deliti aplikacije s svojimi prijatelji!

Screenovi

Izjava o zasebnosti

Ta izjava o zasebnosti se nanaša na podatke, zbrane z našo mobilno aplikacijo SPAR MANIA. Z aplikacijo SPAR MANIA podjetje Spar Slovenija d.o.o. ne zbira nobenih zasebnih informacij. Za prenos in uporabo aplikacije SPAR MANIA vnos osebnih podatkov ali podatkov mobilne naprave ni potreben.

Osebnih podatkov z aplikacijo ne zbiramo na noben način.

V primeru vprašanj v zvezi s SPAR MANIA aplikacijo nas lahko kontaktirate preko e-pošte. Prejet e-naslov in prejete podatke uporabnika bomo uporabili zgolj za namen odgovora na prejeto vprašanje/zahtevo. Za dodatna vprašanja o pravilih o zasebnosti smo vam na voljo na info@spar.si.